Patrimoni en xarxa
patrimoni
participació ciutadana
voluntariat

La Direcció Insular de Patrimoni juntament amb la Direcció Insular de Participació Ciutadana inicien a través del projecte Patrimoni en Xarxa un treball transversal per conèixer i fomentar la participació ciutadana envers el patrimoni.

La xarxa de patrimoni vol ser un espai de trobada i d'intercanvi de totes les entitats i la ciutadania vinculada al patrimoni de Mallorca.

L'objectiu final d'aquest projecte és el treball comunitari per tal de conèixer, conservar i difondre la riquesa del nostre patrimoni material i immaterial: tèxtil, ferroviari, arqueològic, industrial,fotogràfic, musical, arquitectònic, gastronòmic, religiós...

Per assolir el nostre objectiu necessitam, primer de tot, identificar les persones i entitats que hi estan fent feina, per això, hem creat un formulari per tal de tenir coneixement de quina és la realitat ara com ara.

Una vegada elaborat el mapa dels agents de la xarxa de patrimoni, passarem a treballar una segona fase on els objectius seran: el coneixement de les entitats, l'intercanvi de coneixement, i la detecció de necessitats; aquest treball el farem a través de trobades presencials i de fòrums participatius mitjançant aquesta web.

Patrimoni en xarxa per a protegir, conservar i difondre el nostre patrimoni.

IMATGES