Xerrades al Consell. Fòrum obert
participació ciutadana
xerrades al consell

Envoltant al programa “Xerrades al Consell”, amb conferències sobre temes candents i d’actualitat, es pretén que la ciutadania pugui expressar la seva opinió sobre les diferents temàtiques, ho podran fer de manera presencial o també participant al fòrum que s’obrirà en aquesta web.

Aquestes conferències també es podran seguir en directe a través de la web del Consell.

L’objectiu dels fòrums que obrirem és recollir el parer de la ciutadania sobre cada un dels temes que es presenten. Les conclusions de cada un dels fòrums es farà arribar a la persona conferenciant perquè pugui donar resposta o explicar el seu parer en relació als aspectes recollits.

Aquesta actuació té com a fites bàsiques acostar la ciutadania al Consell de Mallorca, recollint les seves reflexions, opinions o parers en relació a temes d’actualitat i promoure el debat obert a partir d’intercanvi de pensaments, sentiments, emocions o experiències. 

L’objectiu final és, sens dubte, fer comunitat.

 

Podeu trobar totes les xerrades que es faran a la imatge adjunta.

 

La propera xerrada és el dia 19 de juny, defensa dels drets humans al mar, Oscar Camps.

Aquestes són  les preguntes que podeu debatre en el fòrum obert a https://entretothom.net/debates/5-defensa-dels-drets-humans-al-mar-xerradesalconsell

Què opines sobre la gestió que ha fet la Comunitat Europea  de la crisi de les persones refugiades?

Com creus que hauria de ser? 

Abans de participar al fòrum vos recomenam llegir els tips.

 

Les places són limitades. S'han de reservar les entrades a Ticketea, estaran disponibles dia 8 de juny a partir de les 10 hores.

 

Esdeveniment al facebook.

Twitter

 

IMATGES