Entre Tothom al Consell de Mallorca

Entre tothom Mallorca és una plataforma de participació ciutadana que permet a la ciutadania de Mallorca participar de diferents processos:  poden fer propostes, incidir en la normativa insular i municipal i obrir debats per intercanviar opinions amb altres persones.

A dia d'avui a  Entre tothom Mallorca hi pots trobar els següents apartats:

 

Debats

En aquesta secció pots exposar i compartir la teva opinió amb altres persones sobre temes que et preocupen relacionats amb Mallorca. Les idees exposades als debats serveixen al Consell de Mallorca per poder elaborar les polítiques publiques que implantarà.

La ciutadania pot obrir debats, comentar-los i valorar-los amb els botons d'Estic d'acord o No estic d'acord. Per fer-ho cal estar resgistrat. 

 

Propostes

En aquesta secció  pots plantejar propostes perquè el Consell les dugui a terme. Si una proposta aconsegueix 50 suports aquesta serà enviada a l’àrea de gestió del Consell que té competències per desenvolupar-la. En cada cas dependrà de l’equip polític que aquesta proposta es dugui a terme.

Per a crear una proposta cal registrar-se a Entre tothom Mallorca. 

 

Processos normatius

En la secció de processos normatius la ciutadania participa en l'elaboració i modificació de la normativa que afecta a Mallorca o al seu municipi.

Per participar en un procés cal registrar-se a i consultar la pàgina, a l'apartat de processos normatius, periòdicament per saber quines normatives i polítiques s'estan debatent i consultant.

 

Pots participar-hi si et registres a https://entretothom.net/

DOCUMENTS
Formació per les persones tècniques del CIM i l'IMAS
document
Oferta_curs.pdf
IMATGES